april 6, 2014

HR Abonnement

HR uitbesteden? JA!

  • Wij nemen het beheer over van de salaris- en personeelsadministratie, dossiers en verzuimadministratie. U weet dat het goed zit, want wij zijn expert! Wij dragen zorg voor alle belangrijke signaleringen, zodat u exact weet wanneer en wat voor actie u moet ondernemen.
  • Wij zijn uw gesprekspartner wanneer het gaat om personeelsvraagstukken. Hierbij kunt u o.a. denk aan: verzuim, functioneren, beleid, arbeidsvoorwaarden, communicatie en voorlichting.
  • Onze HR Helpdesk is 7 dagen per week te bereiken via e-mail of telefoon. Deze is bedoeld om korte vragen te beantwoorden en brengen wij niet apart in rekening.

HR Bureau gebruikt hiervoor het nieuwste en meeste gebruikersvriendelijke HR Informatie Systeem aan van het moment. Natuurlijk in de Cloud! Optimaal geschikt gemaakt voor het midden- en klein bedrijf en wordt voortdurend doorontwikkeld om aan al uw en onze wensen te kunnen blijven voldoen. Voortaan geen onoverzichtelijke spreadsheets meer, maar intuïtieve software toegankelijk vanaf elk platform (Windows, Mac OSX, iOS, Android).

Kortom, wanneer u ons nodig heeft zijn we uw HR afdeling binnen handbereik, zonder dat u hiervan de doorlopende kosten heeft, die bij een dergelijke afdeling horen. Zo heeft u op elk gewenst moment de informatie en ondersteuning tot uw beschikking die u behoeft.

Interesse gewekt?

Bent u geïnteresseerd in onze dienstverlening? Dan gaan wij graag persoonlijk met u in gesprek. Een van onze professionals zal bij u langskomen om te bespreken wat uw behoeften aan ondersteuning zijn. U kunt contact met ons opnemen via onze contactpagina.